Upgrade jouw digital marketing skills

Ben jij net afgestudeerd of heb jij de eerste stappen op de arbeidsmarkt al gemaakt? Maar heb je het gevoel dat je nog niet klaar bent met leren en wil jij in de champions league van de online marketing spelen? Dan zit je bij Happy Talents op de juiste plek.

In 2 maanden leer je de basis van online marketing

Je volgt een online marketing traineeship in Eindhoven. In twee maanden word je opgeleid tot allround online marketeer. Je volgt onder andere de volgende trainingen:

  • SEO
  • SEA
  • Social media marketing
  • Marketing automation
  • Concept en copy
  • CRO / UX
  • Data management
  • Strategie en consultancy

Na het kickstart programma van 2 maanden zet je je kennis in bij een opdrachtgever, waar je op detacheringsbasis een aantal maanden meewerkt.

Persoonlijke begeleiding wanneer jij het nodig hebt

Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en met vragen terechtkunt bij specialisten van Happy Horizon en bij het team achter Happy Talents. Elke vrijdag kom je daarom terug bij Happy Talents op kantoor om trainingen te volgen, de week te evalueren en je professionele skills naar een hoger niveau te tillen. Ook gaan we elkaar hier wekelijks ontmoeten en kunnen we bijpraten over hoe het bij ieders opdrachten verloopt.

Je maakt deel uit van een hechte community van online marketeers. Je krijgt een buddy toegewezen die in jouw schoenen heeft gestaan. Daarnaast zorgen we voor de nodige ontspanning. Op vrijdag sluit je daarom aan bij de gezellige borrels van Happy Horizon!

“Door het Happy Talents programma kun je proeven van alle onderdelen van de online marketing.” – Lisa

“De basis die ik heb gelegd in het traineeship is ontzettend waardevol voor de rest van mijn online marketingcarrière”. – Jannes

Deze Happy Talents gingen jou voor

Ben je benieuwd naar de talenten die jou voorgingen, waar ze nu werken, en wat zij zelf te vertellen hebben over het programma? Je vindt ze hier. Wie weet sta jij er binnenkort wel tussen!

De opdrachtgevers

Je kunt in verschillende branches komen te werken, zoals in een grote corporate als DLL of bij een overheidsinstantie als een gemeente. Samen gaan we op zoek naar een organisatie die bij jou past!

Sluit jij je aan bij Happy Talents?

We nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons team van Happy Talents. Ontwikkel je talent verder en proef aan verschillende branches om te zien waar jouw talent het beste naar voren komt.

Wil je je aanmelden? De volgende ronde start in het voorjaar, maar je kunt nu alvast je gegevens achterlaten.


Velden met een * zijn verplicht.